---
title: "Sådan sletter du en arbejdsstationsgruppe i GANTT-tidslinjen"
description: "Hvis du har brug for at slette en arbejdsstationsgruppe i GANTT-tidslinjen: - Klik på rullemenuen **Alle arbejdsstationer**. ![](https://cdn-assets.productfruits.com/47647c26-7361-445b-9330-6be4d57e6d09) - Der kommer en menu frem; se efter den gruppe, du vil slette. ![](https://skyplanner.ai/wp-content/uploads/2025/02/image-100.png) - Klik på **skraldespandsikonet**. Der vises et nyt…"
url: "https://skyplanner.ai/da/docs/saadan-sletter-du-en-arbejdsstationsgruppe-i-gantt-tidslinjen/"
updated: "2025-10-07"
category: "Gantt-tidslinje / Arbejdsstationer og arbejdsstationsgrupper"
tags:
  - Arbejdsstationer
  - "Gantt-diagram"
---

# Sådan sletter du en arbejdsstationsgruppe i GANTT-tidslinjen

Hvis du har brug for at slette en arbejdsstationsgruppe i GANTT-tidslinjen:

- Klik på rullemenuen **Alle arbejdsstationer**.

![](https://cdn-assets.productfruits.com/47647c26-7361-445b-9330-6be4d57e6d09)

- Der kommer en menu frem; se efter den gruppe, du vil slette.

![](https://skyplanner.ai/wp-content/uploads/2025/02/image-100.png)

- Klik på **skraldespandsikonet**. Der vises et nyt vindue, hvor du bliver spurgt, om du vil udføre denne handling. Klik på **Ok.**

![](https://skyplanner.ai/wp-content/uploads/2025/02/image-101-1024x243.png)

Nu vises I, arbejdsstationsgruppen, ikke længere på listen over arbejdsstationer.

![](https://skyplanner.ai/wp-content/uploads/2025/02/image-102.png)

Husk, at dine arbejdsstationer stadig vil være i GANTT-tidslinjen. De vil bare ikke være grupperet.
